3 boeken over een bullet journal

bullet journal

Een bullet journal kan je leven overzichtelijker maken en je hoofd leger. Weet je nog niet precies hoe het werkt? Deze drie boeken helpen je verder op weg.

Bullet journaling – Zo doe je dat!

Hoe begin je met een bullet journal en wat kun je er allemaal in bijhouden? In dit praktische boek wordt het uitgelegd door fotograaf en illustrator Lona Aalders. Met inspirerende en praktische tips op het gebied van lijstjes, doelen stellen en vormgeving. (Lona Aalders, Spectrum)

365 bullet journal – Voor iedere dag een opdracht om je leven te organiseren

Leert je vooral hoe bullet journaling werkt. Voor iedere dag van het jaar is er een oefening die maximaal 365 seconden duurt. Wat voor lijstjes je kunt maken en hoe je ze aan je eigen stijl en gewoonten aan kunt passen, bijvoorbeeld. (Zennor Compton, Spectrum)

Bullet journaling doe je zo

Hoe maak je van een simpel notitieboek een georganiseerd bullet journal? Schrijver Rachel Wilkerson geeft in dit handboek tips hoe je kunt beginnen, aangevuld met voorbeelden uit het bullet journal van enthousiaste gebruiker Joany de Vries. (Rachel Wilkerson, Kosmos Uitgevers)

  • Zin om zelf aan de slag te gaan? Alleen deze week (t/m 13 mei) krijg je 15% extra korting op het Bullet journal-pakket en/of het Journaling for paper lovers-pakket. Vul de kortingscode ‘bujoweek’ in bij het afrekenen.
  • We vinden het leuk als je foto’s van jouw bullet journal deelt op Facebook of Instagram met #Flowbujoweek.

bullet journal

Promotional image Promotional image

BOOK FOR PAPER LOVERS 6

Het nieuwe Book for Paper Lovers ligt in de winkel! In het Book for Paper Lovers vind je vouwvellen, posters, notebooks, labels, een pop-up kasje met papieren plantjes, een gezichten-tekenboekje, inpakpapier, stickers en nog veel meer.

Ga naar de shop