Kom tot rust midden in de natuur

natuur

Event tot rust komen in de natuur. Een bordspelletje doen, muziek luisteren of een boek lezen. Wij zien ons wel in dit huisje zitten.

Toegegeven, zelf snakken we af en toe best naar een andere plek dan thuis. En zo kwamen we dit boshuisje tegen: Noyr in Nunspeet. En nu willen we er dus heen. Het ligt midden in de natuur en door de grote ramen ben je je daar ook continu bewust van.

Het huisje is van Marc en Nikkie en ligt op een kleine boscamping in Gelderland. Zei vertelden ons dat je er met twee personen in kunt verblijven. Vanuit het verhoogde bed kijk je zo de bossen in. Wij zien ons al helemaal zitten met een kop koffie om rustig wakker te worden.

Ze hebben er bewust voor gekozen geen televisie in het huisje te zetten. Dus ruil netflixavonden in voor uren lezen of spelletjes spelen. Mét een fijne lp op de platenspeler natuurlijk.

Naar buiten

Het huisje ligt op de Veluwe op loopafstand van de Zandenplas. Perfect dus voor je dagelijkse zwemmomentje. Ook Elburg, de Elspeetse heide, twee zandverstuivingen en het Veluwemeer liggen in de buurt.

Tekst Rachel Vieth  Fotografie Noyr

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING