Deze Nederlandse jongens fietsen van Nederland naar India

fiets

Eind 2018 besloten Mick en Bob dat ze samen naar India zouden gaan voor een spirituele reis. Daar met een vliegtuig naartoe reizen voelde niet goed. Daarom besloten ze om, jawel, per fiets te gaan. 

Geen super de luxe geval of mountainbike of wielrenfiets. Mick en Bob reden afgelopen winter gewoon op een simpele, Nederlandse versie weg. De twee jongens vertellen op de reiswebsite We Are Travelers dat ze voor dit eenvoudige vervoersmiddel kozen omdat je op deze manier meer bewust bent van de reis. Ga je met het vliegtuig, dan ben je er binnen enkele uren en focus je je vooral op de bestemming. Dat, en het feit dat je met de fiets op plekken komt waar je met bijvoorbeeld de auto zo voorbij zou rijden, hakte voor Mick en Bob de knoop door.

Zonder voorbereiding

Zich voorbereid hebben ze niet, toch gaat het de twee goed af. Inmiddels zijn ze in Bulgarije gearriveerd, waar ze een weekje rust nemen om wat vrienden te ontmoeten en te reflecteren op de reis die ze tot nu toe afgelegd hebben. Gespaard hebben ze niet, maar onderweg verdienen ze bij als videograaf en online marketeer. Benieuwd naar hun ervaringen? Ze plaatsen regelmatig vlogs over hun bijzondere fietstocht.

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu