Veganista is een kookboek vol klassieke en moderne Italiaanse recepten met een vegan twist. We vinden ze stuk voor stuk eenvoudig en lekker.
Met een Belgische moeder en een Italiaanse vader leerde Luna Trapani al vroeg de Italiaanse keuken kennen. Ze ontdekte dat het helemaal niet moeilijk is om een veganistische versie van klassiekers te maken, omdat groenten er sowieso een hoofdrol in spelen.
Voor haar eerste kookboek Veganista verzamelde ze zestig recepten. Sommige modern, andere traditioneel: tagliatelle met champignons en truffel, witte bonensoep met rozemarijn, risotto met asperges en tiramisu.
Meer lezen?
- Meer informatie over het boek Veganista van Luna Trapani vind je hier.
- Op zoek naar vegan recepten? Deze 8 kookboeken helpen je verder.
- Veganistisch eten: 5x Instagram-accounts om te volgen.
- Nieuw in de wereld van veganistisch eten? We verzamelden handige websites en kijktips.
- Meer tips van Flow over koken en bakken.
Fotografie en styling Luna Trapani en Mathias Goossens