Flow Agenda en Scheurkalender 2018

Vanaf vandaag liggen de Agenda en Scheurkalender 2018 in de winkel. Benieuwd naar de inhoud? Hieronder vind je meer informatie over de twee producten. 

  1. Flow Agenda 2018
    Een agenda op zakformaat voor al je afspraken, maar ook voor een wat leger leven: na elke week agendaruimte vind je steeds twee lege pagina’s – omdat de mooiste dingen vaak ontstaan als je even niet nuttig bezig bent. Het artwork van de Flow Agenda 2018 is van de Britse illustrator Louise Lockhart. In oktober komt Louise vier dagen als onze artist in residence naar Utrecht.
  2. Flow Scheurkalender 2018
    “Hoe was je dag?” Vaak vragen we het wel aan de mensen om ons heen, maar vergeten we die vraag aan onszelf te stellen. Terwijl het juist zo veel kan opleveren om elke dag even stil te staan bij wat er goed/leuk/mooi is geweest. Dat hoeft helemaal niet iets groots en meeslepends te zijn, maar juist dat grappige gesprek met die onbekende of de cappuccino die ’s morgens zo lekker smaakt, geven jeu aan je dag. Elke maand van de scheurkalender is door een andere Flow-illustrator geïllustreerd.

Ontmoet Louise Lockhart
Van 9 tot 12 oktober 2017 verblijft Louise als Flow’s eerste artist in residence in Utrecht. Ze gaat onder meer werken in onze Flow Kas in de Snorfabriek (Tweede Daalsedijk 14a, Snorfabriek.nl). Vind je het leuk om haar te ontmoeten? Op dinsdag 10 oktober signeert Louise tussen 15.00 en 16.00 uur de Flow Agenda 2018. De Flow Agenda kun je ter plekke kopen met een speciale korting: je betaalt maar € 10 (i.p.v. € 16,95). Voor meer info en aanmelding voor deze (gratis) meet & greet: Flowmagazine.nl/lockhart.

In deze video’s zie je wat je kunt verwachten van de agenda en scheurkalender.

https://vimeo.com/232458245

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN