Flow Promo: Love for life

Persoonlijke groei, gezond eten, voldoende bewegen en balans vinden tussen werk en privé. Wil jij dat ook? Dan is het event Love for Life wellicht iets voor jou! Op dit nieuwe event in de Jaarbeurs draait alles om food, body en mind.  Het leuke? Het is niet alleen luisteren en kijken, maar vooral ook zelf ervaren, proeven en doen.


Tijdens Love for Life doe je inspiratie op voor een bewuste levensstijl en een positieve manier van leven. Dit kun je er allemaal vinden:

  • Ontdek alles over gezond en verantwoord eten in het kooktheater. Volg workshops van Chickslovefood, Mounir Toub, Lisa Steltenpohl en Francesca kookt of vraag Kris Verburgh van de Voedselzandloper alles over zijn methode.
  • Als drukke moeder moeite om in balans te blijven? Op het Mamaplein vind je tips, tricks en lezingen. Bijvoorbeeld van Elsbeth Teeling van de Club van Relaxte moeders. Radmilo Soda (ja, die van Obese) vertelt hoe je als moeder in shape blijft.
  • Persoonlijk sportadvies van een fysiotherapeut, een hardloopclinic of een workout van fitgirlcode. Wie wil gaan bewegen, zet op Love for Life een eerste stap.
  • Rust, balans, zingeving en persoonlijke groei vind je bij Mind. Ga mediteren met dadvidji en Johan Noorloos of breng een bezoekje aan de Piekerpoli.

Een kaartje koop je in de voorverkoop met € 4,- korting voor € 18,-. Kijk op www.love-for-life.nl.

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN