Glitter traditie

We verheugen ons altijd extra op de laatste editie van het jaar. Want inmiddels is het traditie dat we het Flow-jaar feestelijk afsluiten met een cover vol glitters. Meestal zijn ze zilver, maar dit jaar kozen we voor koperen glitters. Omdat het altijd spannend is of alles wordt zoals we het hadden bedacht, komen er verschillende proeven van de drukker onze kant op. Eerst een zakje met glitters, daarna een proefdruk van de cover met de glitters erop. En eigenlijk pakte het precies zo uit als we bedoeld hadden. Hieronder zie je links het ontwerp van onze vormgevers van Studio 100%, met artwork van Bodil Jane, en rechts het eindresultaat (in het echt nog veel glimmender!). Je kunt Flow 8 hier bestellen.

Verder vind je in deze Flow:

  • Art before breakfast. Hoe vind je tijd om te tekenen en craften? Journalist Caroline Buijs leerde tekenen op verloren momenten.
  • Het geluk omarmen. Soms lijkt het moeilijk om het geluk te aanvaarden en omarmen. Want hoe vaak gebeurt het niet dat alles klopt en dat je precies dan denkt: hoe lang zal dit goed gaan?
  • 366-dagen-Flow-kalender (ook een Flow 8-traditie) met inzichten en tips.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN