Mikodesign (1/4)

Deze maand zal het gastblog op woensdag worden verzorgd door Erika van Mikodesign. Dit is de eerste van haar vier blogs voor Flow.

Bonjour, ik ben Erika, ontwerper, blogger, moeder en Parijs liefhebster. Vanuit mijn studio in onze tuin ontwerp ik onder andere poppen, konijnen, mini-accessoires, stoffen, dessins, DIY kits; deze verkoop ik via mijn website en aan winkels wereldwijd. Wat me inspireert en wat ik allemaal maak, doe en zie, kun je vinden op mijn blog en Instagram; zoals een mooie boutique in Parijs tot de knutselwerken van mijn kids.

Creatief zijn is een constante factor in mijn leven. De hele dag door ben ik bezig met dingen bedenken en maken. Van jongs af aan was ik al creatief. Het begon met het naaien van kleertjes voor mijn poppen op de oude Singer van mijn oma en daarmee ben ik nooit gestopt. Naast het bezig zijn met maken van dingen vind ik het heerlijk om anderen te enthousiasmeren om ook aan de slag te gaan; met tutorials op mijn blog en DIY-producten die ik maak.


Ik geloof in de toegevoegde waarde van het zelf maken van dingen, vanuit het niets iets te creëren waardoor het iets eigens en origineels krijgt. Dit kan al heel simpel door een cadeautje mooi in te pakken en een handgeschreven kaartje toe te voegen  of met een stempel een doosje persoonlijk te maken. Creatief zijn kan iedereen!

De komende weken zal ik bloggen over mijn grote liefde voor Parijs, met wat leuke shop tips en illustraties. En neem ik je mee naar mijn mini-wereld (de wereld in poppenkast-formaat) met een leuke tutorial en nog veel meer; in de tussentijd kun je me vinden op mijn blog en Instagram, tot volgende week!

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN