Hoe gaat het nu met Bram en Esra (+ hun slow life) uit B&B vol liefde?

bram en esra

In het populaire programma B&B vol liefde gaan verschillende Nederlanders over de grens op zoek naar de ware. Zo ook B&B-eigenaar Bram, die in Zweden woont, en kandidaat Esra, die naar Spanje afreisde. Wacht, wat?

Het bleek een van de vele verrassingen van het seizoen te zijn. Tussen Bram en Carolien (de vrouw die Bram ‘uitkoos’ om de liefde verder mee uit te zoeken) werd het uiteindelijk niets, maar de zelfvoorzienende B&B-eigenaar vond wel degelijk de liefde bij iemand uit het programma. Alleen ironisch genoeg niet bij een van de vrouwen die voor hem naar Zweden afreisden.

Esra deed namelijk mee aan het programma voor iemand anders: B&B-eigenaar Joy in Malaga. Er leek een klik te zijn, maar uiteindelijk bleken de twee toch te verschillend en eindigde Esra’s deelname aan het programma zodra ze ‘Mount Joy’ verliet.

Hoe kwamen ze dan samen? En zo gaat het nu met Bram en Esra

Net als in andere B&B-seizoenen was er ook deze keer een reünie-aflevering om te onthullen welke kandidaten verliefd waren geworden en welke toch niet. Bram en Esra, die daar beiden als single naartoe gingen, ontmoetten elkaar daar voor het eerst.

De dag erna gingen de twee iets drinken met elkaar en ontdekten ze hun gezamenlijke passie voor dieren en Zweden, blijkt uit een video op het YouTube-kanaal van Brams B&B. Esra boekte een enkeltje naar het Scandinavische land, met liefdevol resultaat.

De twee zijn nog steeds samen. Esra is ingetrokken op Brams jaloersmakende boerderij, waar ze nu samen hun zelfvoorzienende leven leiden, zien we op de Instagram-posts en in de YouTube-video’s van het koppel. Of Esra kan wennen aan de oude handwasmachine, die Bram van een museum kocht (je moet voor elke was minimaal een uur aan het wiel draaien), is tot op heden onbekend. Maar happy together lijken ze op hun Instagram in ieder geval wel.

Living the slow life

Overigens plaatst Esra niet alleen zoete plaatjes met haar geliefde op Instagram; ze laat ook zien hoe ze een ‘slow lifestyle’ leeft in Zweden aan de hand van creatieve en kookvideo’s. Ook Bram plaatst inkijkjes in zijn zelfvoorzienende leven op de Zweedse boerderij. Samen maakt het stel ook vlogs over hun landelijke leven op YouTube. Leuk ter inspiratie, of om gewoon even weg te dromen.

Meer lezen

Tekst Ruby Wijdenbosch  Beeld RTL/Videoland
Gepubliceerd op 28 maart 2024

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN