Heel rustgevend, deze moderne pakketten voor petit point

moderne pakketten petit point

Petit wat? Klinkt chic, maar het is gewoon een bepaalde borduursteek die je keer op keer maakt. Niet alleen rustgevend werk, je maakt er ook mooie creaties mee. Vier moderne pakketten voor petit point.

Bij petit point borduur je kleine, diagonale steken op het canvas. Ze wijzen allemaal in dezelfde richting, waardoor het werk een mooi uitziend geheel wordt. Misschien herken je petit point wel van de schilderijtjes bij je oma thuis. Tegenwoordig zijn er ook allerlei moderne pakketten, hoera!

4 moderne pakketten voor petit point

Vitamin C

Beetje vitamine C op je muren met dit moderne pakket. In deze complete kit vind je de bollen wol, een canvas om op te borduren, een patroon en een naald. Je bent wel even zoet met deze nieuwe hobby, want gemiddeld doe je zo’n vijftig uur over het maken van deze creatie. Het niveau is ‘easy’.

We The Giants

Vrolijk je interieur op met deze vier dames in kleur. Ook bij dit pakket zit alles inbegrepen om meteen aan de slag te kunnen. Het niveau van deze kit is ‘intermediate’.

petit point

Take a Break

Nog een fijn pakket voor beginners. Zie je ’m al in je keuken hangen? Alles is weer inclusief en ook met dit werk ben je zo’n vijftig uur bezig. Kun je ondertussen lekker naar muziek of een podcast luisteren.

Apples or Lemons

Nog meer vitamines, maar dan in een ander jasje. Niveau voor dit pakket is ‘easy’ en de kleuren zijn, los van de citroen, neutraal. Leuk voor in je huiskamer of keuken, misschien.

moderne pakketten petit point

Meer lezen

Tekst Bente van de Wouw
Gepubliceerd op 27 februari 2024, laatst bewerkt op 21 mei 2024

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN