Hoe leef je met de seizoenen? 8 zomerposters + meer verhalen in Flow 5

Flow 5 ligt in de winkel. Een nummer vol inspirerende verhalen. Extra bij dit nummer: One line a day-boekje en acht zomerse posters.

General managing editor Maaike Beekers: ”De zomer komt eraan: eindelijk licht, lucht, picknicken, badmintonnen, rennend de zee in. Niet gek dat in navolging van andere landen het midzomerfeest ook bij ons voet aan de grond begint te krijgen.

Annemiek Leclaire schrijft een aanstekelijk verhaal over het vieren van de seizoenen in het algemeen en de zomer in het bijzonder. Je krijgt meteen zin om je hangmat uit de schuur te halen en daarin verder te lezen. Verder kom je erachter hoe je je voorbereidt op een lifechanging trektocht, of wat een simpele wandeling in de duinen je kan brengen.

Flow’s Marije schrijft over hoe ze verkaste naar een huisje in de natuur, en vervolgens weer terug de stad in. Een mens mag zich bedenken. Dat sluit mooi aan bij het verhaal over dilemma’s. Ga je nu wel of niet vliegen deze zomer bijvoorbeeld, en wat zeggen deskundigen daarover? Neurobioloog Brankele Frank deelt, mede uit ervaring, haar kennis over een burn-out. In de hoop dat anderen hun stress wél op tijd herkennen en reguleren. Tot slot: een geweldig verhaal over de kracht van tatoeages van Jantine Jongebloed, die overigens ook Chef’Special-zanger Joshua Nolet interviewde – die op zijn beurt ook tattoos heeft met een verhaal.”

Bestel dit nummer hier.

In deze editie van Flow:

  • Leven met de seizoenen – zo doe je dat
  • Interview met Marina Abramović – Haar mooiste boeken ooit
  • Wel of niet vliegen? & meer dilemma’s van nu
  • I Love Mama – Wat een tattoo je brengt
  • Interview met Joshua Nolet over het verleden, heden en de toekomst
  • Het leven van Lee Krasner – noem haar geen ‘mevrouw Pollock’, de Amerikaanse schilder weet heel goed wat ze zelf waard is
  • Heimwee naar de stad – Flow’s Marije vertrok van de stad naar het platteland om in een klein huisje te gaan wonen. Maar ze kreeg spijt – en nu woont ze weer in de stad. Gewoon omdat het kan

Bij dit nummer krijg je cadeau:

  • 8 zomerse miniposters
  • One line aday boekje

Bestel dit nummer hier.

Meer lezen

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN