Flow werkt nu samen met Psychologie Magazine: volg een training met korting

psychologie training flow

Leuk nieuws: sinds dit voorjaar is Flow’s oprichter Irene Smit ook hoofdredacteur van Psychologie Magazine en werken we vaker samen. Daarom kun je nu vier van de online trainingen van de Psychologie Academy ook vinden op School of Flow, en mag je ze met korting volgen.

Van stoppen met piekeren tot leren loslaten: de Psychologie Academy ontwikkelt trainingen die je verder helpen. Precies wat we ook doen bij Flow.

We selecteerden vier van hun trainingen, die je nu ook op Schoolofflow.nl kunt vinden en met tien procent korting mag volgen.

Minder moe, meer energie

We zijn allemaal weleens moe. En dat is niet gek, want we leven in een tijd waarin je altijd maar ‘aan’ moet staan. Er wordt veel gevraagd van onze aandacht en productiviteit. Je kunt hierdoor uitgeput raken, té moe. Hoe krijg je dan de energie weer terug?

Deze training kan je daarbij helpen. Je krijgt inzicht in je vermoeidheidstriggers en leert weer echt ontspannen met ademhalingsoefeningen en de nieuwe methode ‘Opbouw van reserves’. Van een vermoeid gevoel ga je naar meer energie.

Kalmeer je lichaam, kalmeer je geest

‘Alles dendert maar door, kan ik niet even op pauze drukken?’ Als we ons overspoeld en opgejaagd voelen, zijn we al gauw geneigd te focussen op het gebrek aan rust in ons hoofd. Terwijl de sleutel voor meer ontspanning juist in ons lichaam ligt.

In deze training leer je hoe je lichaam reageert op overprikkeling, stress en onrust. En ontdek je wat je concreet kunt doen om je zenuwstelsel te kalmeren. De oefeningen, podcasts en video’s leren je rust te creëren in de hectiek van alledag. Met psycholoog en yogadocent Anouk Prop.

Goed zoals je bent

In deze online training leer je om jezelf te accepteren zoals je bent, mét al je imperfecties. Psycholoog Marjon Bohré helpt je in deze training om je perfectionisme los te laten en gezonde grenzen te stellen.

Je krijgt het boek De moed van imperfectie van Brené Brown cadeau.

Vergroot je zelfvertrouwen

Voel je je vaak onzeker? En ben je die twijfels en onzekerheden zat? In de online training ‘Vergroot je zelfvertrouwen’ leer je hoe je van deze minderwaardigheidsgevoelens afkomt en zet je stappen om je zelfvertrouwen te vergroten.

Met deze bewezen effectieve en wetenschappelijk onderbouwde training werk je aan een positiever zelfbeeld. Breng je innerlijke criticus in kaart, die het zelfvertrouwen vaak vakkundig weet te ondermijnen, en leer (weer) te vertrouwen op je eigen kunnen. Nu inclusief de masterclass ‘Overwin het imposter syndroom’ met psycholoog Frederike Mewe.

Zo werkt het

Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar Schoolofflow.nl. Met de code FLOW10 krijg je tien procent korting (geldig tot en met 3 juli 2024).

Meer lezen

Illustraties Lotte Dirks
Gepubliceerd op 15 april 2024

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN