Buulderbosch in Budel

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Het Bed & Breakfast Buulderbosch in Budel (Noord-Brabant) is een aanrader voor liefhebbers van landelijke vergezichten. 

Wat is er zo fijn hier?
Als je van landelijk houdt, is het hier heerlijk. Er is maar een kamer, maar die is zo fijn. Een beetje Engels, met veel bloemetjes. Op het servies, op de kussens en op het dekbed. Ook heb je een eigen badkamer met toilet en een balkon dat uitkijkt over de akkers van Budel. Je kunt na een lange dag wandelen een lekker warm bad (op pootjes!) nemen of de oude regen-douche. De boerderij heeft een eigen oprijlaan van honderd meter. Je bent echt even helemaal weg.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Het ontbijt is te veel om op te noemen en bestaat uit een aantal echt lekkere lokale producten. Bijvoorbeeld een vers eitje van eigen scharrelkippen, BuulderBosch brood van de lokale bakker, Buulderbosch honing van de grote bloemenweide aan de overkant en blauwe bessenjam uit Budel.


Onze tip
Het is superleuk om te gaan toeren met de Classic Fiat 500L uit 1972. Eigenaars Carl en Jasmijn zorgen voor een mooie route en een goed gevulde picknickmand (bekijk hiervoor het Classic Car Arrangement). Ook leuk is lekker fietsen over de Strabrechtse Heide of Nationaal Park de Groote Peel.


Lekker eten
In het centrum van Budel vind je De Brasser, een leuk restaurant waar je kunt lunchen en dineren.

Leuk om te weten
Heb je weleens een workshop schapen drijven gevolgd? Of een kookworkshop op een echt traditioneel Aga fornuis? Jasmijn en Carl organiseren het graag voor je.

Overnachting 2-persoonskamer kost € 79,- per nacht inclusief ontbijt.

Buulderbosch.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN