Camp Silver op Texel

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Camp Silver ligt midden op Texel en je slaapt er in grote zilveren Amerikaanse caravans; Airstreams. 


Wat is er zo fijn hier?
Camp Silver is een kleinschalige hideaway midden in de natuur van Texel. Je slaapt in een van de acht klassieke Airstreams (een ouderwetse Amerikaanse caravan, zoals in All you need is love). In het paviljoen met buitenveranda wordt elke dag een uitgebreid biologisch streekontbijtje geserveerd. Verder kun je er de hele dag door terecht voor heerlijke cappuccino’s, fijne koffietafelboeken en kleine gerechten voor lunch en diner.

Wat krijgen we voor ontbijt?
De meeste producten worden op het eiland of in de streek gemaakt. Zo komt de yoghurt van de Novalishoeve, de kaas van kaasboerderij de Wezenspeyk en zijn de jams en de granola gemaakt door het Wilde Keukentje. Het fantastische biologische brood is van Fermento, een begrip in de regio.


Onze tip
Je kunt hier eindeloos wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen. Heel leuk is het om met de Camp Silver Puch fietsen het eiland te verkennen. Op het platteland is er in de vele boerderijwinkeltjes van alles te krijgen: asperges, kaas, shii-takes, aardbeien, lamsvlees, rabarber, ijs, veldbloemen, bramen en frambozen. Natuurlijk moet je de Texelse oester proeven, door zijn fijne zachte zilte smaak ideaal voor beginners.

Lekker eten
Waar je zeker moet gaan eten als je op het eiland bent, is restaurant de Luwte in Den Burg. Evert kookt in zijn open landkeuken met de mooiste biologische producten, verrassende groenten, vis, schaaldieren, lam en boerenkip.


Bekijk de website voor pijzen en aanbiedingen: Campsilver.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN