Lieve Hemel in Limburg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In het Limburgse Sevenum overnacht je in Gasterie Lieve Hemel met een Frans tintje.

Wat is er zo fijn hier?
Gasterie Lieve Hemel brengt Frankrijk een stuk dichterbij. Alles ademt Frankrijk in dit charmehotel: kroonluchters en bistrostoeltjes, lavendelkleurige luiken en Franse chansons in de wijnbar. De gastenkamers zijn sfeervol ingericht met brocante meubels, in de loop der jaren verzameld op marktjes in Frankrijk. Nieuw is het zespersoons boutique appartement Mon Rève. Ook hier vind je brocante vondsten in het interieur en de rustgevende blauwe huiskleur. Eyecatcher is het bad op pootjes in de masterbedroom.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Ga op de geur van versgebakken brood af en je komt uit bij het hemelse ontbijt. Vers desem brood, croissantjes, soms suikerbrood of krentenbrood, zelfgemaakte jam en bijzondere oranje paprikajam van een lokale teler, zoet beleg, verse kaas en vleeswaren, een schaaltje kwark, eitje naar keuze, vers fruit en verse jus.

Onze tip
Om in Franse sferen te blijven: huur een dagje de blauwe 2CV. Met een goed gevulde picknickmand en brocante tips op pad om  Limburg te ontdekken. Tussendoor een terrasje, bij mooi weer dakje oprollen… Vive la France!

Lekker eten
Een paar avonden per week kun je aanschuiven bij de gastentafel, van de Wijn&Amuse, Bubbels&Beetjes of het Bourgondisch Plankje begin je spontaan te watertanden. Gastheer Marcel adviseert je daarbij graag over de wijnen die rechtstreeks bij de wijnboeren in Frankrijk worden ingekocht. Schuif aan voor het diner en vergeet dat je in Nederland bent.

Overnachting vanaf € 79,- inclusief ontbijt. Gasterielievehemel.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl  spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN