Herberg de Smidse in Limburg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Hotel Herberg de Smidse in het Zuid-Limburgse Heuvelland ga je terug in de tijd. Logeren net als vroeger bij oma.

Wat is er zo fijn hier?
Herberg de Smidse is een begrip in de wijde omgeving. Op het terras schijnt de zon net iets vaker, proef je de lekkerste Limburgse vlaai en is het uitzicht op het Geuldal prachtig. In de eenvoudige hotelkamers (slechts 10) word je niet geprikkeld door moderne afleiders, je vindt hier geen TV, geen telefoon en ook geen minibar. Maar wel: charme, karakter, bloemetjesbehang en een goed bed! Na een stevige wandeling door de Limburgse heuvels slaap je als een roos.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in een bijzondere setting. Ouderwetse tafeltjes met café stoelen, een Perzisch tapijtje op tafel, klassieke muziek en servies uit vervlogen tijden.

Onze tip
De Vijlenerberg Kroegjesroute – wandelen gecombineerd met lekker eten & drinken. De kroegjesroute is een samenwerkingsverband tussen tien gezellige en karakteristieke cafés rondom de Vijlenerberg, verbonden door wandelroutes. Onze favorieten? Boscafé ’t Hijgend Hert en Herberg Bie de Tantes.

Lekker eten
Na een dag in de buitenlucht hoef je de deur niet meer uit. Schuif aan voor een eerlijke en heerlijke maaltijd met producten van boerderijen in de regio, groente en fruit van het seizoen en huisgedroogde en gerijpte lamsham.

Vanaf € 32,- per persoon per nacht.
Smidse.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Foto’s: Ivo Vleugels

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN