Huisje Aan De Dijk in Pieterburen

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Het sfeervolle Huisje Aan De Dijk in Pieterburen staat midden in de natuur en met kaarsen, olielampen en gaskachels – en zonder stroom – waan je je in grootmoeders tijd. 

Wat is er zo fijn hier?
Hier vind je ruimte, licht, lucht, stilte en eenvoud. In dit sfeervolle huisje zonder stroom, kom je weer tot jezelf en word je je bewust van de natuur en de jaargetijden. Het gemis van elektriciteit is geen probleem omdat er voldoende kaarsen, olielampen en lampen op zonne-energie aanwezig zijn. Er is een koelbox op gas en een gasfornuis met oven uit grootmoeders tijd. De geiser levert warm douchewater en warm water voor de keuken. De kamers worden gestookt met een gaskachel in de keuken en in de grote kamer is een gezellige openhaard.

Onze tip
Pieterburen is bekend van de Zeehondencrèche en het wadlopen, maar er is nog veel meer. Zoals in Hornhuizen, waar je de kerktoren kunt beklimmen en van het bijzondere landschap kunt genieten.

Lekker eten
Je kunt een heerlijk eten bij ’t Appeltje in Pieterburen, een restaurant-schip op loopafstand van ‘Het Huisje Aan De Dijk’.

Leuk om te weten
In 2014 is het huisje gebruikt als filmlocatie voor een afstudeerfilm van de filmacademie in Amsterdam, deze film Waar Zij Waren wordt binnenkort op televisie uitgezonden.

Voor 3 overnachtingen (minimaal aantal nachten) kost het huisje € 210,-. Een week kost € 420,-.

Huisjeaandedijk.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN