Knus plekje in Den Bosch

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Den Bosch vonden we deze met retro spulletjes ingerichte B&B, in hartje centrum, echt een knus plekje.

 

Wat is er zo fijn hier?
Midden in Den Bosch, pittoresker kan het niet, vind je deze Bed & Breakfast. De kamers zijn heel mooi met de allerlekkerste bedden. Er staan altijd verse bloemen door het hele huis en er is een heerlijke stortdouche.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Geen ontbijt op bed, want het past niet allemaal op een dienblaadje. Het ontbijt is namelijk lekker royaal, je mag zelf kiezen hoe je je eitje wilt.

Onze tip
Den Bosch heeft veel bijzondere winkeltjes. De Bossche Beul heeft zelf een shoppingroute gemaakt. Een rondvaarttocht over De Binnendieze moet je echt doen. De opstapplaats bevindt zich in hetzelfde pittoreske straatje als de B&B, lekker makkelijk!

Lekker eten
In het oude sanatorium van het Groot Ziekengasthuis in het centrum van Den Bosch zit het Mariapaviljoen (Mariapaviljoen.nl). Het eten is lekker, maar vooral de ambiance is erg geestig vanwege het creatieve concept van Studio Boot.

Leuk om te weten
Ontbijten kan op ieder gewenst tijdstip, zelfs al vanaf zes uur!

Prijs per nacht per tweepersoonskamer € 85 inclusief ontbijt.

Bed & Breakfast De Bossche Beul in Den Bosch

Debosschebeul.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN