Lodge op Ameland

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De Ballumerhoeve op Ameland is een boerderij uit de jaren vijftig met twee lodges die aan elkaar geschakeld kunnen worden. Een prima plek om samen met vrienden of familie te logeren.  


Wat is er zo fijn hier?
Op het mooie eiland Ameland is het heerlijk overnachten in de jaren vijftig boerderij van de familie Tuil. Er zijn twee lodges, maar doordat deze aan elkaar geschakeld kunnen worden, is het heel erg geschikt voor een weekend met vrienden, familie en kinderen. Blij word je van de kleuren van de lodges. Dat zijn de kleuren van het eiland: blauw, grijs, zand en taupe. Er zijn lekker veel kussens, kaarsen en er is een gezellige gashaard. Voor kinderen is er veel leuks, zoals een trampoline, een piratenschip en speelgoed tractoren.


Hoe slaap je?
In sommige kamers slaap je onder de houten balken en alle slaapkamers hebben wel een link met het eiland. Een mooie blauwe muur of een rustgevende foto van zeemeeuwen. ’s Morgens ontbijt je gezellig met z’n allen aan de grote ontbijttafel.


Onze tip
Ga lekker een avondje uit eten bij restaurant Nobel in Ballum, de familie kan een oppasservice verlenen voor je kids. Geniet na het eten van een lekker Nobeltje, een plaatselijk likeurtje met een geheim recept.

Prijs voor een zespersoons lodge per weekend (van vrijdag t/m maandag) vanaf € 375,-.

Ballumerhoeve.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN