Portland

De hashtags #portland, of korter #pdx: steeds vaker zagen we die in Instagram-posts van illustratoren en andere creatieven opduiken. Wat is nou de aantrekkingskracht van deze stad, waar zo veel creatieven zich thuis voelen? In Flow 4 kun je er meer over lezen.

Art director Monique van der Vlist van HappymakersBlog is een groot fan van deze stad en deelt nog wat extra Portland-tips op ons blog.

  • Op elke straathoek te vinden: koffietentjes en branderijen. De bekende Stumptown-koffie komt uit Portland en kun je er ook volop proeven.
  • Er zitten veel chocolamakers in de stad, en overal zie je chocoladecafés. Bij Cacao (twee vestigingen in Portland) kun je ook online bestellen.
  • Scout Books houdt van papier en notebooks. Hier kun je je eigen ‘little books for smalls ideas’ op zakformaat (32 pagina’s) ontwerpen en laten drukken op gerecycled papier.
  • Portland heeft het ideale klimaat (droge zomers, natte milde winters) om rozen te kweken. Overal kom je rozentuinen tegen, die in het Peninsula Park is bijvoorbeeld een aanrader.

 

Fotografie Margaret Jacobsen

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN