Schilderachtig in Zeeland

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Aan een historisch dorpsplein ligt het voormalige atelier van kunstschilder Gerard Menken. Deze doet inmiddels dienst als een schilderachtige gastenkamer, gerund door Hennie Menken.

B&B Het Kloetings Tuincafé in Zeeland

Wat is er zo fijn hier?
Heerlijk rustig en veel stilte, want er is maar één kamer voor twee personen. De kamer is heel erg ruim. Er staat een bureautje waar je aan kan schrijven en een heerlijk grote luie stoel. Je zou hier zomaar de hele dag lekker binnen kunnen blijven en een boekje lezen. Je kijkt uit op een beetje Frans dorpsplein-achtige tuin met grote potten met olijfbomen en je hebt uitzicht op een ‘buitenkamer’ waar je ook heerlijk kunt zitten.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Het ontbijt krijg je op een groot dienblad en bestaat uit verse broodjes, croissants, eitjes, yoghurtjes, Zeeuws fruitsap, vers fruit, boter, biologische jams, kaas en vleeswaren.

Onze tip
In tien minuten fiets je naar de Oosterschelde, het meest heldere en schone water van Europa. En binnen twintig minuten zit je op het strand. En vergeet niet oesters te proeven in Yerseke.

Lekker eten
Je kunt heerlijk mosselen eten bij restaurant Het Elfde Gebod (www.elfdegebod.nl) in Goes. Met frietjes en sausjes. Vooraf neem je dan Zeeuwse oesters.

Prijs per nacht per tweepersoonskamer € 90, inclusief ontbijt.

Kloetingstuincafe.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN