Ontspan-tip: strandtent zonder beukende muziek en gillende kids

Wind door je haren, de geur van zilte lucht en verse vis, je voelt je rozig van de warmte: bijna alles aan een dagje strand is fijn. Behalve de drukte. Maar hier kom je wel tot rust.

Een fijne dag in het zand en de zee toppen we graag af met een hapje of drankje bij een strandtent. Fijn, maar vaak ook een walhalla van prikkels. Kinderen die heen en weer rennen, die net iets te hippe muziek (wat is dat toch met strandtenten en slow-techno!?). Gelukkig bestaan er ook plekken waar je wel kunt bijkomen.

Voor velen is de geur van Rituals’ Ritual of Karma-collectie – witte thee en lotusbloem – typerend voor de zomer. Waarschijnlijk omdat de populaire zonnebrand van het merk ook deze geur bevat. Ter ere van deze lijn doet Rituals de hele maand juni een ‘beach take-over’. Strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort wordt omgetoverd tot ‘Ritual of Karma-beach’: een plek waar rust het hoofdingrediënt is.

Selfcare op het strand

Je kunt heel juni terecht bij deze ontspanningsplek, maar op 8 juni vindt het speciale Kindness Event plaats. Een selfcaremoment waarop psycholoog en auteur Kelly Weekers komt spreken over onder meer zelfcompassie. Daarnaast kun je meedoen met een geleide meditatie, zijn er hapjes en drankjes, en ga je naar huis met een goodiebag vol – natuurlijk – Ritual of Karma-producten. Je kunt kiezen uit twee tijdstippen. Het programma en de tickets vind je hier.

Meer lezen

Tekst Ruby Wijdenbosch  Fotografie headerbeeld Unsplash  Fotografie strandtent Rituals
Gepubliceerd op 31 mei 2024

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN