Op pad: verken Nederland te voet met georganiseerde wandelreeksen

wandelreeksen

Ken je de wandelreeksen van de Vrije Academie al? Met dit initiatief kun je een reeks wandelingen boeken binnen een bepaald thema, en ga je in een groep op pad mét docent die je meer over de omgeving vertelt. 

Niet meer na hoeven denken over waar je nu toch weer gaat lopen, onder de mensen zijn en ook nog je kennis bijspijkeren. Het kan met de wandelreeksen. Iedere reeks bestaat uit drie wandelingen en allemaal zijn ze met dezelfde docent. Het thema? Dat kies je zelf.

Zo kun je gaan voor de wandelreeks in Brabant, waar je de veelzijdige landschappen gaat ontdekken rondom onder andere Breda en Bergen op Zoom. Liever wandelen door de stad Utrecht en meer over architectuur leren? Dan kies je voor de wandelreeks Moderne architectuur in Utrecht. Ook leuk: de wandelreeks Vestingsteden, waarbij je Brielle, Willemstad en Gorinchem bezoekt.

Hoe het in zijn werk gaat? Op de website van de Vrije Academie schrijf je je in voor een reeks. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is op de juiste plaats op de juiste tijd zijn. Makkie, toch?

Meer lezen

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie Kitera Dent/Unsplash.com
Gepubliceerd op 2 mei 2024

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN